TexoOne beheert de data die wordt uitgewisseld tussen de promotie- bedrijfskleding en safety fabrikanten en hun dealers. Dit gebeurt op basis van de EPWIS standaard, de basis van deze standaard is inmiddels al 16 jaar actief in de promotionele branche en is 4 jaar geleden uitgerold naar de bedrijfskledingbranche. EPWIS staat voor “Europees Promotional Workwear Information Standaard” Deze standaard wordt onderhouden door Promidata en Texodata. Meerdere dealers, fabrikanten maar ook andere softwareleveranciers maken gebruik van deze standaard.
De productgegevens van de fabrikanten worden gecontroleerd op fouten middels een controle tool, mochten er gegevens ontbreken of zitten er foutjes in de data dan worden deze fouten teruggekoppeld aan de betreffende fabrikant. TexoOne zal nimmer zelf een mutatie verrichten in de aangeleverde data.
Productgegevens vormen de basis voor offertes, orders, facturen maar ook webshopsystemen Daarom moeten deze gegevens uniform zijn zodat de dealer maar ook de eindgebruiker geen overlast krijgt van incomplete of onjuiste gegevens.
U bent als dataleverancier altijd zelf verantwoordelijk voor de data welke u distribueert via TexoOne. De datakwaliteit van uw producten neemt een belangrijke plaats in binnen de bedrijfsprocessen van uw klanten, daardoor vereist uw data veel aandacht. De dealer is daarentegen verantwoordelijk voor het onderhoud binnen zijn systeem én het juist gebruiken van de ontvangen data.

We hebben voor u als fabrikant 3 soorten aansluitingen

A: TexoOne Light/Budget aansluiting, hiermee kunt u tot 10 dealers aansluiten

B: TexoOne Basis aansluiting hiermee kunt u tot 50 dealers aansluiten

C TexoOne Premium aansluiting, hiermee kunt u onbeperkt dealers aansluiten

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op voor een afspraak!

info@texoone.com of bel 085-3038612